Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı
Reklam Alanı

Opengamepanel Ssh2 Modülü Ücretsiz Ve Açık Kaynak Paylaşıyorum Güle Güle Kullanın

Patroen

O enkaz benim.
Krediler
-82
burdan indirebilirsiniz içindeki ssh2 klasörünü ogp-website scriptindeki modules yerine atın ve örnek veriyorum mesela oyun server kontrolüne index sayfasına ssh2 ile ilgili bişey eklemek istiyorsunuz içindeki module.php den public function index() { // Modülün ana sayfası $this->mainPage(); } olarak ekleyin

Moderatör tarafında düzenlendi:
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
burdan indirebilirsiniz içindeki ssh2 klasörünü ogp-website scriptindeki modules yerine atın ve örnek veriyorum mesela oyun server kontrolüne index sayfasına ssh2 ile ilgili bişey eklemek istiyorsunuz içindeki module.php den public function index() { // Modülün ana sayfası $this->mainPage(); } olarak ekleyin
Teşekkürler

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri