Merhabalar. Yaklaşık 3 ay önce satın alıp projenin iptal olması üzerine rafa kaldırdığım bir scripti paylaşayım. Hem de siftahımız olsun.
Codecanyon üzerinden 29$'a aldım, şu an indirime girmiş sanırsam. Lisans istemiyor, birden fazla domain'e kurulum yaptım. Script içerisinde lisans eklenebilen bir bölüm de yok. Herhangi bir sorun olduğunda mutlak çözüm üreteceğim. Ayrıca script içerisinde takıldığınız çözülemeyen bir şey olursa yazılımcısı ile iletişimim devam etmekte. Sorunu gidermelerini sağlayabilirim.
Screenshot.
Codecanyon Linki :
VirüsTotal Linki :
İNDİRME LİNKİ :
Türkçe Dil Dosyaları :
Sıfır kurulum yaptıktan sonra dil dosyaları ana dizine atmanız yeterlidir.
Script Laravel ile hazırlanmış görsel olarak harika bir sistem.
SAAS mantığı ile hazırlanmış, Superadmin altına sınırsız firma eklenebilir, firmalar sınırsız kullanıcı atayabilir. Çalışılabilir geliştirilebilir bir script.
Giriş Detayları :
Superadmin :
Firma Sahibi :
Codecanyon üzerinden 29$'a aldım, şu an indirime girmiş sanırsam. Lisans istemiyor, birden fazla domain'e kurulum yaptım. Script içerisinde lisans eklenebilen bir bölüm de yok. Herhangi bir sorun olduğunda mutlak çözüm üreteceğim. Ayrıca script içerisinde takıldığınız çözülemeyen bir şey olursa yazılımcısı ile iletişimim devam etmekte. Sorunu gidermelerini sağlayabilirim.
Screenshot.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Codecanyon Linki :
Giriş yap veya üye ol.
VirüsTotal Linki :
Giriş yap veya üye ol.
İNDİRME LİNKİ :
Giriş yap veya üye ol.
Türkçe Dil Dosyaları :
Giriş yap veya üye ol.
Sıfır kurulum yaptıktan sonra dil dosyaları ana dizine atmanız yeterlidir.
Script Laravel ile hazırlanmış görsel olarak harika bir sistem.
SAAS mantığı ile hazırlanmış, Superadmin altına sınırsız firma eklenebilir, firmalar sınırsız kullanıcı atayabilir. Çalışılabilir geliştirilebilir bir script.
Giriş Detayları :
Superadmin :
Giriş yap veya üye ol.
: 1234Firma Sahibi :
Giriş yap veya üye ol.
: 1234